Reiskriebels

Don't dream your life, but live your dream!

1

Relaxen in Rotorua

Vrijdag 30 maart

We konden lekker uitslapen en dat deden we dan ook! Na het ontbijtje moesten we eventjes rijden om in het Californian Redwood bos te komen. Er stonden veel auto’s, maar gelukkig ging niet iedereen de wandeling in de bomen maken. We kochten onze tickets, keken nog even rond in het winkeltje en gingen toen de ronddraaiende trap op de bomen in. Een soort boomkroonpad maar dan in Nieuw Zeeland tussen enorme hoge en dikke bomen. Het weer zat mee en het was best leuk om zo door het bos te lopen. Hierna reden we naar de Polynesian spa en hier lunchten we in de camper. Hierna gingen we de spa in, heerlijk rustig. Er waren allemaal verschillende baden met verschillende mineralen en temperaturen. We keken uit over het Rotorua meer en het was heerlijk warm en zonnig. Een beetje relaxen, zonnen en lezen! Hierna liepen we terug naar de camper en zochten we de weg naar Kiwi Kai. Dit goed beoordeelde restaurant serveerde het traditionele Maori gerecht Hangi. Papa bestelde eentje met varken en mama en ik gingen voor kip. Vol verbazing namen we een aluminiumbakje in ontvangst en kregen we er ook nog een broodje bij. Toen we het aluminium van het bakje aftrokken, roken we een hele vieze lucht. Een paar happen verder waren we erachter wat het was, de kool. Naast de vieze geur zat er ook gewoon een hele vieze smaak aan de kool. We aten het vlees eruit en het broodje was ook best lekker, een soort oliebol, maar daar lieten we het bij. We betaalden bij de super blije man en liepen daarna door naar de Mac. Kunnen we dat ook maar weer afstrepen van ons lijstje en we zijn een ervaring rijken en een illusie armer.

Hoe gaat het met jullie?

Groetjes van de Kamphuisjes

• 30 maart 2018


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Jan IJzerwater 30 maart 2018 - 2:32 pm Reply

  Moi Wereldreizigers,

  Hier in Nederland is het nog steeds een kil en regenachtig. Af en toe komt er een waterig zonnetje tevoorschijn en dan voel je toch dat het voorjaar in aantocht is.
  Wanneer ik jullie belevenissen lees dan zijn vijf weken veel te kort. Geniet van elke dag en elk moment en verder wens ik jullie heel plezier en kom met vele verhalen weer thuis.

  Goede reis,
  Jan IJzerwate

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *