Reiskriebels

Don't dream your life, but live your dream!

Komende acties

Mijn ideeën omzetten in daadwerkelijke plannen, vind ik erg lastig. Toch ben ik er maar mee begonnen en hoop ik dat het veel geld oplevert voor edukans!

November: in november wil ik contact leggen met verschillende mensen die mijn acties naar een hoger plan kunnen tillen. Daarnaast wil ik acties bedenken en voorbereiden. Het materiaal wat edukans gratis aanbied is al onderweg. 

December: in december is het zowel sinterklaas als kerst. Omdat sinterklaas wel al heel dichtbij is heb ik hier geen actie bij bedacht. Voor kerst wil ik graag kerstkaarten gaan maken en deze in mijn omgeving, vrienden/kennissen/familie gaan verkopen. Als het goed loopt kan ik misschien ook nog op wat kerstmarktjes in de buurt gaan staan om hier kaarten te verkopen.

Januari: in januari is het allemaal weer wat rustiger. In deze maand wil ik de kinderen van de gymverenigingen Omnigym en SVT en de kinderen van mijn stageschool aan het werk zetten. Het is de bedoeling dat ik een sponsorloop ga organiseren en dat de kinderen in hun omgeving sponsors gaan zoeken voor elk gelopen rondje. Zelf ben ik niet zo’n hardloopster en daarom leek het me leuk om hier een hindernisbaan voor in de plaats te doen. Dit vinden de meeste kinderen ontzettend leuk en is ook nog eens heel sportief.  Op deze manier worden de kinderen gestimuleerd om veel rondjes af te leggen om zo veel geld op te halen voor edukans. 

Februari: in februari is de voorjaarsvakantie. Misschien is het leuk om in de vakantie een filmmiddag te organiseren of een knutselavond. Tevens wil ik een flessen inzamelactie doen binnen de stageschool en de sportverenigingen. 

Maart: rond deze tijd hoop ik toch al een groot gedeelte van de 1000euro te hebben opgehaald. Als dit nog niet het geval is moet ik een grote actie bedenken die veel geld ophaalt. Hier ben ik nog niet helemaal over uit. Daarnaast kan ik in maart altijd nog collecte lopen of rommel inzamelen om dit te verkopen op de rommelmarkt. 

 

Wat vinden jullie een goede actie? Hebben jullie nog andere ideeën waar ik iets mee kan? Alle ideeën en hulp is van harte welkom! 

 

Samen in actie voor Malawi 

cropped-cropped-edukans21.png

• 25 februari 2015


Previous Post

Next Post

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *